Skip to main content

BRIGETIO GYÓGYFÜRDŐ KOMÁROM

Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
BRIGETIO GYÓGYFÜRDŐ KOMÁROM

 

Az erődök városának, Komáromnak egyik legnagyobb vonzereje a kiváló minőségű gyógyvíze. A Komáromi Gyógyfürdő a város szívében helyezkedik el. A 62 Celsius fokos víz, melyet 1967-ben gyógyvízzé nyilvánítottak közel 50 éve szolgálja a vendégek  gyógyulását, kikapcsolódását.

A fürdőben működő egységek (nyári strandfürdő, uszoda, termálvizes medencék, élménymedence, gyógyászati, reumatológiai szakrendelés) egyidejűleg kínálnak kulturált fürdőzési, szabadidő eltöltési, egészség megőrzési és gyógyulási lehetőséget nyugdíjasoknak, középkorúaknak, fiataloknak és gyermekeknek egyaránt.
A mozgáskorlátozott vendégek közlekedését lift segíti az épületben.

A gyógyászati részlegben elektroterápia, balneoterápia, gyógypakolások és reumatológiai szakrendelők, kezelők kaptak helyet. Továbbá lehetőség van komplex balneofizioterápiás kezelésre is a gyógyfürdőben. A kezelések OEP támogatással és támogatás nélkül is igénybe vehetőek, komoly szakmai múlttal rendelkező csapat ellátásában.

A fürdő területén található két szabadtéri gyógymedence (32-38 °C), egy beltéri gyógymedence (34-36°C), jacuzzi (33-35 °C), fedett uszodai medence (25-28°C), fedett tanmedence (30-33 °C), aromaszaunák, valamint a nyári időszakban úszómedence (24-26°C), élménymedence (25-28°C), gyermekmedence (27-30 °C) csúszdával.

A fürdőzésen kívül a családos vendégek és az apróságok modern játszótereken, ugrálóvárakban, játszóházban szórakozhatnak.

A fürdő gyógyvize gazdag ásványi-anyag tartalmának köszönhetően fürdőkúrára alkalmas, amelyet gyógyászati kezelésekkel tehet teljessé. Jól képzett reumatológus szakorvosok egyénre szabva állítják össze a kezeléseket, továbbá ellenőrzik a betegek állapotát. A kezeléseket szakképzett fizioterápiás asszisztensek, gyógymasszőrök végzik.

A gyógyvíz az alábbi betegségek kezelésére alkalmazható hatásosan:

  • Degeneratív gerinc és izületi betegségek
  • Baleseti ortopédiai, traumatológiai, idegsebészeti műtétek rehabilitációja (porckorogsérv műtét utáni állapot, balesetek után kialakult mozgásszervi elváltozások)
  • Gyulladásos reumatológiai betegségek nem akut szakaszában

További információ:
www.komthermal.hu