Skip to main content

Céges csapatépítés

Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Erőd-túra, kilátóból lefelé
Céges csapatépítés
Céges csapatépítés

A csomagok előnye, hogy leveszik a szervező válláról a sokszereplős egyeztetések terhét. A továbbiakban nem szükséges a szolgáltatókkal az időpontokat és a programelemeket összehangolnia. A Monostori Erőd szervezője egyezteti Önnel a programra, illetve ellátásra vonatkozó igényeket, és csomagajánlatot ad.

A csomag időbeosztása és programelemei igazodnak az egyéni igényekhez, kiegészíthetők például koncerttel vagy táncbemutatóval. A  megrendelést legkésőbb egy héttel a rendezvény előtt várjuk.

Programelemek: 

Erőd-túra
Erőd-túra

 A túra során a tárlatvezető körbekíséri a csoportot a túraútvonalon, összefoglalja az erődrendszer történetét, bemutatja az épületegységek funkcióit, történetekkel, anekdotákkal téve érdekessé és emlékezetessé a sétát.

Kiállítások
Kiállítások
 

A túra után megtekinthető a „Várak, erődök, vitézek” c. hadtörténeti kiállítás, a szabadtéri Haditechnikai park és a Kenyérmúzeum. Önállóan bejárható a kazamatában nyílt "A láthatatlan erőd" című kiállítás és a kalandfolyosó.

 

Catering
Catering
 
A program mellé ebédet is tudunk javasolni min. 15 fő esetén. 
Aktuális ajánlatunkról érdeklődjön kollégáinknál.
 
Interaktív programok

Programjaink célja, hogy az erődtúra után játékos, élményteli kikapcsolódást nyújtsanak az erődbe kiránduló csapatoknak. A foglalkozások hozzájárulnak a csapatépítéshez és a képességfejlesztéshez.

Az interaktív élményprogramok csak az erődlátogatás kiegészítő programjaként vehetők igénybe! 

Indoor programok
Indoor programok
 

Az élethosszig tartó tanulás alapja az a fajta motiváció, ami az ismeretlen felé terel minket. Sokféle tanulás létezik.Az élmény adja azt az eufórikus hangulatot, melyben görcsök nélkül tudunk tanulni. A felnőttek a mindennapi hajtásban már nem keresik az élményeket. Mi ezt a lehetőséget szeretnénk ajánlani, biztosítani résztvevőink számára. Felébreszteni az élményt nyújtó tanulás iránti vágyat.

Outdoor programok
Outdoor programok
 

Az erőd különleges helyszíne az outdoor csapatépítésnek. A harcos játékok vagy a várfalak megmászása mint új értelmet nyernek a történelmi falak között.

A Survive All több éve együttműködő partnere a Monostori Erőd Nonprofit Kft-nek. A helyszínben rejlő különleges adottságokat programjaik során maximálisan kihasználják, ezáltal a résztvevők számára felejthetetlen és élményekben gazdag eseményeket nyújtanak.

Sétahajózás
Sétahajózás