Skip to main content

Diákcsoportoknak

Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Eligazítás a Kémhistória előtt
Puskamustra
Kilátóból lefelé

 

A csomagok előnye, hogy leveszik a szervező tanár válláról a sokszereplős egyeztetések terhét. A továbbiakban nem szükséges a szolgáltatókkal az időpontokat és a programelemeket összehangolnia. A Monostori Erőd szervezője egyezteti Önnel a programra, valamint ellátásra vonatkozó igényeket, és ajánlatot ad.

A csomag időbeosztása és programelemei igazodnak az egyéni igényekhez is. A  megrendelést legkésőbb egy héttel a kirándulás előtt várjuk.

Programelemek:

Erőd-túra
Erőd-túra

 A túra során a tárlatvezető körbekíséri a csoportot a túraútvonalon, összefoglalja az erődrendszer történetét, és bemutatja az épületegységek funkcióit, történetekkel, anekdotákkal téve érdekessé és emlékezetessé a sétát.

Kiállítások
Kiállítások
 
A túra után megtekinthető a „Várak, erődök, vitézek” című hadtörténeti kiállítás, a szabadtéri Haditechnikai park és a Kenyérmúzeum. Önállóan lehet bejárni a kazamatában nyílt "A Láthatatlan erőd" című kiállítást, amihez kalandfolyosó is kapcsolódik.
 
Ebéd
Ebéd
 

A programok mellé ebédet is tudunk javasolni min. 15 fő esetén.

Aktuális ajánlatunkról érdeklődjön kollégáinknál. 

 

Kód-fejtés
Interaktív élményprogramok
 
Kiváló kiegészítő programot jelentenek azok a foglalkozások, amely során az osztálynak csapatépítő, kreativitásfejlesztő feladatokat kell megoldania, miközben mélyülnek a túra során hallott ismeretek is.
 
Kisvonatos városnézés Észak- és Dél-Komáromban
Kisvonatos városnézés Észak- és Dél-Komáromban
 

Az útvonal érinti Komárom nevezetességeit és látnivalóit, Dél-Komáromban a Jókai teret és a Fürdő utcáját, elhalad a Rüdiger-tó, a Lovas Színház, a Tengerészeti Múzeum és a Szabadság tér mellett.

Sétahajózás
Sétahajózás

 

 

 

Játékkölcsönzés
Játékkölcsönzés
 

Az erődben lehetőség van ingyenesen vagy díj ellenében különféle ügyességi játékok, sportszerek vagy éppen óriástársasok bérlésére is.

„Duna, hajók, mesterségek”
„Duna, hajók, mesterségek”

 

Programajánlat tematikus osztálykiránduláshoz
(6 éves kortól)

"Erődről, erődre"
"Erődről, erődre"

Tematikus osztálykirándulás 6 éves kortól