Skip to main content

Felnőtt csoportoknak

Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
Lézerharc
Kincsvadászat-tájolóval, iránytűvel
Felnőtt csoportoknak

 

A csomagok előnye, hogy leveszik a szervező válláról a sokszereplős egyeztetések terhét. A továbbiakban nem szükséges a szolgáltatókkal az időpontokat és a programelemeket összehangolnia. A Monostori Erőd szervezője egyezteti Önnel a programra, illetve ellátásra vonatkozó igényeket, és csomagajánlatot ad. A csomag időbeosztása és programelemei igazodnak az egyéni igényekhez. A megrendelést legkésőbb egy héttel a kirándulás  előtt várjuk.

Programelemek:

Erőd-túra
Erőd-túra
 

 A túra során a tárlatvezető körbekíséri a csoportot a túraútvonalon, összefoglalja az erődrendszer történetét, bemutatja az épületegységek funkcióit, történetekkel, anekdotákkal téve emlékezetessé és érdekessé a sétát.

Kiállítások
Kiállítások
 

A túra után megtekinthető a „Várak, erődök, vitézek” c. hadtörténeti kiállítás, a szabadtéri Haditechnikai park és a Kenyérmúzeum. Önállóan bejárható a kazamatában nyílt "A láthatatlan erőd" című kiállítás, és a Kalandfolyosó.

Ebéd
Ebéd
 

A programok mellé ebédet is tudunk javasolni.

 

 

Ebéd bor- vagy pálinkakóstolóval
Ebéd bor- vagy pálinkakóstolóval
 
 
 
 
 
 
Interaktív élményprogramok
Interaktív élményprogramok
 

Kiváló kiegészítő programot jelentenek azok a foglalkozások, amely során a csoportnak csapatépítő, kreativitásfejlesztő feladatokat kell megoldania. Olyan különleges kihívásokkal vagy történelmi kuriózumokkal találkoznak, mint a fémdetektoros keresés, tájékozódás tájolóval, vagy éppen fegyverbemutató a szabadságharc idejéből tüzéravatással.

Kisvonatos városnézés Észak- és Dél-Komáromban
Kisvonatos városnézés Észak- és Dél-Komáromban
 

Az útvonal érinti Komárom nevezetességeit és látnivalóit, Dél-Komáromban a Jókai teret, a Fürdő utcáját, elhalad a Rüdiger-tó, a Lovas Színház, a Tengerészeti Múzeum és a Szabadság tér mellett. Észak- Komáromban a csoport láthatja az Öregvárat, a belvárost, a Klapka teret, a Jókai Színházat, a református templomot, a víztornyot, és a Rozália templomot.

 

Sétahajózás
Sétahajózás

 

 

 

Kalandok erődje
Kalandok erődje
 

Céges kirándulások kiváló élményeleme lehet a Kalandok erődje program, mely során egy kerettörténet mentén haladva, állomásokon ügyességi feladatokat, rejtvényeket old meg a csoport.